Uncategorized

Membentuk Masa Depan Melalui Tuisyen Matematik Online

Dalam dunia yang semakin digital, pendidikan mengalami transformasi yang signifikan. Salah satu aspek yang menarik perhatian adalah penubuhan tuisyen matematik dalam talian. Ia bukan sahaja menawarkan aksesibiliti yang lebih luas kepada pembelajaran, tetapi juga memberi kebebasan kepada pelajar untuk mengeksplorasi dunia matematik tanpa had. Mengapa Tuisyen Matematik Online Penting? Keistimewaan tuisyen matematik online tidak dapat …

Membentuk Masa Depan Melalui Tuisyen Matematik Online Read More »

Pusat Tuisyen Matematik MathsCatch: Naikkan Prestasi Matematik Anak Anda!

Hai ibu bapa! Saya tahu betapa mencabarnya melihat anak kita menghadapi kesulitan dalam matematik. Kadang-kadang kita sendiri pun boleh terasa kusut dengan rumus-rumus dan konsep-konsep yang rumit. Tapi jangan risau, ada satu tempat yang boleh bantu anak kita menakluki matematik dan meraih kejayaan akademik – Pusat Tuisyen Matematik MathsCatch! Pusat tuisyen matematik MathsCatch ni tak …

Pusat Tuisyen Matematik MathsCatch: Naikkan Prestasi Matematik Anak Anda! Read More »

Pusat Tuisyen Matematik vs. Tuisyen Biasa: Mana yang Lebih Baik?

Apabila anak anda menghadapi kesulitan dalam matematik, mungkin anda merasa tertanya-tanya sama ada pusat tuisyen matematik atau tuisyen biasa lebih baik untuk membantu mereka meningkatkan pencapaian akademik. Di dalam artikel ini, kami akan menjelaskan perbezaan antara kedua-dua pilihan ini, supaya anda dapat membuat keputusan yang terbaik untuk anak anda. Pusat Tuisyen Matematik: Meningkatkan Prestasi dengan …

Pusat Tuisyen Matematik vs. Tuisyen Biasa: Mana yang Lebih Baik? Read More »

PROGRAM : UJIAN DIAGNOSTIC SIFIRCATCH SIRI 5 (PERCUMA)

Berapa ramai ada anak yang belum hafal sifir lagi? JOM JOIN PROGRAM SIFIR CATCH SIRI ke 5 ni. Yang dah hafal tapi nak kekalkan motivasi dengan matematik pun boleh join. Jika Belum Daftar Klik Sini >> https://yup.la/SifirCatch5 >> https://yup.la/SifirCatch5 >> https://yup.la/SifirCatch5 IBU BAPA : Boleh menonton secara live di youtube ketika program dijalankan nanti dibawah …

PROGRAM : UJIAN DIAGNOSTIC SIFIRCATCH SIRI 5 (PERCUMA) Read More »

Keputusan SPM 2020 diumumkan 10 Jun ini!

Keputusan peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2020 akan diumumkan pada 10 Jun ini. Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) menjelaskan pengumuman keputusan SPM 2020 akan dibuat bermula pada jam 10 pagi. Calon-calon sekolah dan persendirian boleh membuat semakan keputusan masing-masing melalui beberapa cara. Antara Intipati Sidang Media Khas Menteri Kanan Pendidikan : Calon-calon boleh membuat semakan keputusan …

Keputusan SPM 2020 diumumkan 10 Jun ini! Read More »

Ringkasan Sidang Media Khas Menteri Kanan Pendidikan

Mesti ramai menunggu dengar perutusan tadi kan? Sidang Media Khas, Menteri Kanan Pendidikan Dr. Radzi Jidin telah berlangsung sebentar tadi. Sidang Media Khas ini telah bersiaran secara langsung di rangkaian TV dan juga platform-platform media social seperti Facebook Live dan Didik TV. Semua tahu bahawa kita berada dalam situasi Total Lockdown. Jadi, Kementerian Pendidikan Malaysia …

Ringkasan Sidang Media Khas Menteri Kanan Pendidikan Read More »

Offer 6.6 SALE dibuka sekarang. (Cepat 3 HARI je)

Sempena 6.6 yang tengah meriah sana sini , maka¬†harini kami juga akan kembali buka offer kepada semua ibu bapa¬† yang terlepas buat pembelian dari mana-mana modul & program Maths Catch sebelum ni.3 Hari Sahaja.Cepat dapatkan . (1) Kelas Tuisyen Online (KTO) KELAS KTO adalah Kelas Tuisyen Online Premium MATHS CATCH khusus untuk Matematik & Sains …

Offer 6.6 SALE dibuka sekarang. (Cepat 3 HARI je) Read More »

Bantuan PKP 3.0 : BPR Tambahan & Moratorium Turut Ditawarkan

Mesti ramai menunggu dengar perutusan semalam kan? Bantuan PKP 3.0 telah diumumkan oleh Perdana Menteri Malaysia, Tan Sri Muhyiddin Yassin sebentar tadi. Bantuan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) 3.0 telah bersiaran secara langsung di rangkaian TV tadi melalui Perutusan Khas tadi Semua tahu bahawa MKN (Sidang Khas Majlis Keselamatan Negara) telah membuat keputusan untuk melaksanakan Total …

Bantuan PKP 3.0 : BPR Tambahan & Moratorium Turut Ditawarkan Read More »