Download Ebook Matematik Pemulihan (Tahun 1 – Tingkatan 5

Apa yang menarik ebook kalini saya buat sekali soalan dan juga video panduan.

Kalau rasa ok, berkesan dan anak suka,kita boleh teruskan dengan next ebook dan video live yang lain nanti.

Diharapkan ebook ringkas ini memberi manfaat dan pencetus idea dan semangat buat semua ibu bapa serta guru membantu anak masing-masing

Ikhlas dari,
Cg Rajaei & Maths Catch Team

EBOOK + VIDEO TAHUN 1,2,3

EBOOK + VIDEO TAHUN 4,5,6

EBOOK SAHAJA – TINGKATAN 1 – 5

untuk sekolah menengah buat masa ni saya sediakan soalan + jawapan sahaja.

UNTUK DOWNLOAD KLIK EBOOK PILIHAN DIBAWAH

EBOOK + VIDEO PEMULIHAN MATEMATIK TAHUN 1,2,3

EBOOK + VIDEO PEMULIHAN MATEMATIK TAHUN 456

EBOOK ASAS MATEMATIK TINGKATAN 1

EBOOK ASAS MATEMATIK TINGKATAN 2

EBOOK ASAS MATEMATIK TINGKATAN 3

EBOOK ASAS MATEMATIK TINGKATAN 4

EBOOK ASAS MATEMATIK TINGKATAN 5

Ikhlas dari,

Cikgu Rajaei & Maths Catch Team

P/s: Sebelum terlupa jika anda rasa bahan macam ni bermanfaat ,apa kata bantu war-warkan kepada saudara mara terdekat yang ada anak masih bersekolah. Berikan sahaja link ni https://ktopremium.com/ebookfree

Kongsikan Feedback Anda Dibawah Sekarang .Saya teruja nak baca.

Tak Mahu Terlepas Info Matematik Terkini? Join Telegram saya dibawah

ANAK SAYA SUSAH FOKUS DALAM KELAS ONLINE CIKGU?

Dengan cara yang betul kita boleh tarik fokus anak tu dan buat mereka lebih teruja. Cuba lihat video ringkas dibawahni.

BELAJAR ONLINE NI ANAK BOLEH FAHAM KE CIKGU?

1) Ada juga yang tanya soalan ni kan.
2) Dengan cara yang betul boleh sangat sebenarnya.
3) Ni feedback yang saya ambil selepas tamat sahaja kelas Online yang saya ajar pada bulan April 2021.
4) Dengan skala 10 berapa tahap kefahaman kamu untuk Kelas harini. Alhamdulillah mostly bagi skala 789.